Sve prijave
innovation_displayed izvještaji
#142008: "Green Flag achievement not awarded"
O čеmu је ovaј izvеštaј?
Što se desilo ? Molim vas odaberite ispod
Pravila: Pravilo igrе niје ispoštovano!
Detaljan opis
• Koji dio pravila nije primijenjen u BGA prilagodbi
While a flag is visible, it counts as an achievement if
no opponent has more visible cards of the flag’s color
than you do• Da li je kršenje pravila vidljivo na ponovljenom snimku igre? Ako je odgovor da, na kom broju poteza?
You can look at end game - a few moves before that my opponent played a card with a green flag but never got teh achievement. I didn't have a green flag.• Koјi је tvoј prеtraživač?
MS Edge
Prijavite povijest
14. lis 2024. 7:28 •
runningfoodie • Razvojni programeri još nisu reproducirali ovaj bug:
15. ožu 2025. 17:04 • I have the same issue with the yellow flag on table id 644320177
runningfoodie • Razvojni programeri još nisu reproducirali ovaj bug:
16. ožu 2025. 18:05 • Re: table 644320177, I think the issue may be related to one or more of the following: 1) I was awarded another special achievement for melding the card with the flag, 2) the meld also triggered a promotion from my forecast. Subsequently 1) dogma'd the promoted card which earned me another achievement, 2) the flag would have triggered end of game.
runningfoodie • Razvojni programeri još nisu reproducirali ovaj bug:
16. ožu 2025. 19:06 • Disregard my comments, I misunderstood the rules.
Dodaj nešto ovom izvješću
Dodajte ovdje sve što je relevantno kako bismo reproducirali ovaj bug ili razumjeli vaš prijedlog:
- Drugi stol / potez
- Je li problem rješen pritiskom na F5?
- Da li se problem pojavio više puta? Uvijek? Nasumično?
- Ako imaš print screen ove greške (dobra praksa), možeš da koristiš Imgur.com da bi je okačio, a zatim iskopiraj link ovde.